Welkom

Buitenverblijf kater

Buitenverblijf kater

bij CATTERY DADDY LONGTAIL

Hallo! Mijn naam is Liesbeth en ik ben altijd al een kattenliefhebber geweest. Toen ik in 1995 een Maine Coon poesje in huis nam die erg slecht verzorgd en in nood was, werd ik meteen verliefd. We wisten nog niet welk ras het was. Wel dat ze prachtig rood was met langhaar en een dikke staart. Later ontdekten we dat het een Maine Coon poesje was. Ik noemde mijn nieuwe vriendinnetje Sientje.

Nadat Sientje op hoge leeftijd overleden was, gingen ik samen met mijn dochter op zoek naar een nieuw Maine Coon poesje. Al gauw kwam er een 2e bij en toen een 3e… Door veel informatie in te winnen en hulp van een aantal geweldige cattery/vrienden in binnen en buitenland ben ik zelf een trotse cattery geworden en ben ik lid en/of aangesloten bij CFF in de VS.
Mijn doel is op een verantwoordelijke manier te fokken. Hiermee bedoel ik dat het heel belangrijk is om een mooi, gezond en sterk ras te fokken en te behouden. Mijn cattery bestaat uit Maine Coons maar ook Foundation Maine Coons en Polydactyl Maine Coons, of een combinatie hiervan. Al onze poezen en katers worden getest op HCM, PKD, SMA, HD, Patella Luxatie, FIV en FELV.

Ik ben voornamelijk een hobby fokker. Wanneer wij een nestje hebben, zorgen wij met veel liefde, plezier en aandacht voor de kittens. Mijn kater heeft een prachtig buitenverblijf en de poezen leven in huis en in onze afgezette tuin. Wat betreft de voeding krijgen onze Maine Coons rauw vlees en Cat Lovers Gold brokjes (zonder mais) en soms Cat Lovers Gold blikvoer.

Wanneer de kittens verhuizen zijn ze gechipt, meerdere malen ontwormd, hebben ze vlo preventie gehad en zijn ze 2x ingeënt. Daarnaast krijgen ze een stamboom, gezondheidsverklaring, paspoort en een kittenpakketje mee. Het is voor mij heel belangrijk dat alle kittens goed terecht komen. Ik wil natuurlijk graag dat ze een nieuw thuis vinden waar ze goed verzorgd worden, een hoop knuffels krijgen en mogen geven en waar ze gelukkig en tevreden oud mogen worden. Wanneer je mij mailt of belt, vertel dan wat over jezelf. Je mag ons ook altijd alles vragen! Ook wanneer jouw nieuwe kitten allang volwassen is geworden. Tevens werk ik met een koopcontract. Dit ter bescherming van de koper, verkoper en vooral de kitten.

Snuffel eens rustig rond op mijn website en mochten er nog vragen zijn, of je wilt een kijkje komen nemen in mijn Cattery, neem dan gerust contact met mij op.

Hartelijke groeten,

Liesbeth